فریلنسری چیست و چطور فریلنسر شویم؟

فریلنسر شخصی است که به صورت پروژه‌ای و کار از راه دور ( کار در منزل) فعالیت می‌کند. به این صورت که خدمات خود را به یک یا چند مشتری به طور انحصاری ارائه می‌دهد. فریلنسر می‌تواند هر خدماتی که در آن تخصص دارد را به راحتی ارائه دهد و یک شـغل پاره‌وقت و یا تمام‌وقت برای خود ایجاد کند. پس به این نوع انجام کار فریلنسری گفته می‌شود.  و به این شغل که فرد به صورت دورکاری و آزاد کار می‌کند، فریلنسینگ می‌گویند. طی سال‌های اخیر فریلنسینگ به یک شغل محبوب و حرفه‌ای تبدیل شده‌است و افراد زیادی به خصوص دانشجویان و زنان خانه‌دار به ایـن شـغل روی آورده‌اند.

شاید شما هم تا به حال به کار در منزل و دورکاری فکر کرده باشید. و نمی‌دانستید که چطور باید شروع کنید؟ در ادامه‌ی ایـن پست به شما خواهم گفت که چطور یک فریلنسر شوید و در ادامه از مزایا و معایب ایـن نوع شـغل یعنی فریلنسینگ و همچنین معرفی بهترین شغل‌های فریلنسینگ و در ادامه وب‌سایت‌های معتبر ایرانی و خارجی را به شما معرفی می‌کنم. و حتما در انتهای ایـن مطلب متوجه خواهید شد که به ایـن نوع کار علاقمند هستید و یا خیر. تپس تا انتهای این مطلب من را همراهی کنید.

چگونه به یک فریلنسر تبدیل شویم؟

ابتدا برای اینکه یک شخص بتواند شـغل فریلنسینگ را آغاز کند و به عنوان یک فریلنسر کار کند، باید مهارت‌هایی برای ارائه دادن داشته باشد. در گذشته بیشتر مهارت‌هایی که با کامپیوتر و اینترنت قابل انجام دادن بود در شغل فریلنسینگ جای می‌گرفت اما امروزه اینطور نیست بلکه هر مهارتی داشته‌باشید می‌توانید بصورت پروژه‌ای و آزادکار فعالیت از راه‌دور داشته باشید و درآمدزایی کنید.

پس از مشخص شدن مهارت و زمینه‌ی فعالیت بعنوان فریلنسر، باید یک معرفی نامه (رزومه) و جایی برای معرفی فعالیت و کسب‌وکار خود به دیگران پیدا کنید، مانند شبکه‌های مجازی، سایت‌های فریلنسری و … .

‌سایت‌های زیادی در ایــن زمینه فعالیت می‌کنند. و به چند دسته نیز تقسیم می‌شوند. در ایــن سایت‌ها به افراد فرصت معرفی خود و مهارت‌هایشان به دیگران داده می‌شود. و همینطور می‌توانند نمونه کارهایشان را در آن سایت‌ها ثبت کنند، تا کارفرمایان به راحتی بتوانند آن‌ها را بر اساس نیازمندی‌های خـود انتخاب نمایند. امروزه شبکه‌های اجتماعی نیز برای دیده شدن یک کسب‌وکار بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند و می‌توان گفت که شبکه‌ی اجتماعی لینکدین برای معرفی یک کسب‌وکار جدید بسیار مناسب اسـت. اکثر کارفرمایانی که به دنبال افراد متقاضی کـار هستند از ایــن شبکه استفاده می‌کنند، پس می‌توان گفت لینکدین یکی از بهترین مکان‌های کاریابی به خصوص برای فریلنسر هاست!

شما بعنوان یک فریلنسر باید یک شماره تلفن مخصوص کار خـود داشته باشد و بتوانید همیشه پاسخگوی مشتریان خـود باشد. داشتن یک کارت ویزیت با طراحی مناسب نیز می‌تواند در دریافت پروژه‌های بیشتر برای فریلنسرها بسیار مفید باشد. اگر مواردی که تا اینجا گفته شد، به درستی توسط شخص فریلنسر رعایت شوند، در آینده‌ای نه‌چندان دور یک فریلنسر موفق خواهد شد و یک کسب‌وکار پررونق به بازار معرفی می‌شود.

در این بین شغل فریلنسینگ نیز دارای مزایا و معایبی نیسز هست که در ادامه به آن می‌پردازم:

مزایای فریلنسری:

ساعات کاری انتخابی: یک فریلنسر به انتخاب خودش می‌تواند در ساعاتی که دوست دارد کار را انجام دهد مثلا شب‌ها که خلوت‌تر است یا اوایل صبح و یا هر ساعتی دیگری که برایش مناسب است.

تنوع کاری بالا: عموما فریلنسرها تنوع شغلی و کاری بالاتری نسب به کارمندان دارند.
انجام پروژه به اندازه درآمد مدنظر: فریلنسرها می‌توانند به عنوان مثال هرماه میزان مشخصی از درآمد را هدف قرار دهند و صرفا به همان میزان پروژه انجام دهند.
هم کار هم زندگی با پوشش راحت: می‌توان هنگام فعالیت کاری به زندگی روزمره نیز ادامه داد و کارها را همزمان پیش برد. و در عین حال با هر پوششی که راحت هستند فعالیت کنند.
رئیس خودشان هستند: یکی از مزیت‌های فریلنسینگ ایــن اســت که هر شخص رئیس خودش اسـت! به عبارتی دیگر کسی بر کارهای فریلنسر نظارت ندارد و می‌تواند در هرساعت از شبانه‌روز به فعالیت بپردازد.
ایجاد شبکه‌ای از مشتریان دائمی: فریلنسرها می‌توانند شبکه‌ای از مشتریان برای خـود ایجاد کنند.
نبود نیاز به رفت و آمد به محل کـار یکی از مزیت‌های بسیار خوب ایــن شـغل محسوب می‌شود.
شغل دوم: می‌توان در کنار شـغل اصلی، به عنوان یک فریلنسر نیز کـار کرد.
و موارد دیگر …

 

معایب فریلنسری:

کمبود مشتری، مهم‌ترین مشکل فریلنسر هاست.
نبود اطمینان کارفرما: بسیاری از کارفرمایان به دلیل نداشتن شناخت کافی و عدم آگاهی به دنبال فریلنسرها نیستند و زمانی که نام فریلنسر به میان می‌آید بدون دلیل خاصی مخالفت می‌کنند.
ضعیف بودن در ایجاد برند: اغلب مشاغل غیر از نوشتن، بـرای اینکه به یک برند خوب و معروف تبدیل شوند، نیازمند هزینه‌های کلان هستند که این هزینه‌ها اصلا مناسب فریلنسینگ نیست.
نداشتن رزومه‌ی مناسب: یکی از مواردی که باعث ایجاد اطمینان بین مشتریان می‌شود همان رزومه‌ی مناسب فریلنسر اسـت؛ بدین صورت که مشتریان به دنبال فریلنسرهای با تجربه‌ای هستند که کـار آن‌ها را به سرعت و به درستی انجام دهد.
درآمد کم: می‌توان گفت یکی از مشکلات این شـغل درآمد کم اســت. بله فریلنسینگ به گونه‌ای اسـت که مشتری به دنبال هزینه‌ی کمتر و کیفیت خوب اسـت و در نتیجه بـرای بقا داشتن در این شـغل نیاز اسـت که هزینه‌ی انجام پروژه را پایین بیاورید.
عدم پرداخت پول توسط کارفرما: در دنیای امروز اعتماد کردن بسیار سخت است و احتمال دارد پس از انجام پروژه، مشتری از پرداخت هزینه‌ی آن به بهانه‌های مختلف امتناع کند!
افزایش تعداد فریلنسرها: امروزه فریلنسینگ یکی از مشاغل محبوب به خصوص بین دانشجویان است و انتظار می‌رود که کـار پیدا کردن به عنوان یک فریلنسر مقداری سخت‌تر از پیش شده باشد!
برای آگاهی از پردرآمدترین شغل‌های فریلنسری و سایت‌هایی که میتوانید به صورت فریلنس، پروژه بگیرید

 

پردرآمدترین شغل‌های فریلنسری:

۱- کارشناس مسائل حقوقی

ممکن است شما به دلایل مختلفی به کـار فریلنسینگ علاقه داشته باشید و از قضا در رشته‌ی حقوق نیز تحصیل کرده‌ باشید، به شما تبریک می‌گوییم. بهتر اسـت همین حالا به عنوان یک فریلنسر در رشته‌ی حقوق شروع به فعالیت کنید. بسیاری از افراد نیازمند کمک شما در زمینه‌ی جرائم اقتصادی، جنایی، خانواده و … هستند.

میانگین دستمزد: ۷۰ تا ۱۲۰ دلار در ساعت

۲- توسعه‌دهنده‌ی وب

یکی از بهترین مشاغل فریلنسری که می‌توانید داشته باشید همین شـغل اسـت. در جوامع امروزی، تکنولوژی روزانه در حال پیشرفت اسـت و تمام اشخاص و شرکت‌ها نیازمند یک وب‌سایت خواهند بود.

میانگین دستمزد: ۶۰ دلار در ساعت

۳- متخصص امنیت شبکه

با توجه به اینکه آمار هکرها روزافزون است؛ درنتیجه سایت‌ها و شبکه‌ها باید از امنیت بالاتری برخوردار شوند تا از حملات سایبری مصون بمانند.

میانگین دستمزد: ۵۰ دلار در ساعت

۴- تولیدکننده محتوا

همانطور که تعداد سایت‌ها بالاتر می‌رود، رقابت بین سایت‌ها نیز بیشتر می‌شود. هر سایتی خواهان رتبه‌ی بالاتری در موتورهای جستوگر است که راه بهبود بخشیدن جایگاه یک سایت، سئوی قوی‌تر و بهتر است. در پست “lazy load چیست و چگونه باعث افزایش سرعت سایت می‌شود؟“ توضیحات مفید و خوبی برای این شغل ارائه شده است و در آن پست، تاثیرات سرعت بارگذاری سایت بر سئو، رنک و بقیه‌ی موارد بررسی شـده است. همچنین در پست “کوتاه کننده لینک چیست و چرا استفاده از آن ضروری است؟”، راه حلی برای بهبود سئوی سایت به شما ارائه داده‌ایم.

میانگین دستمزد: ۵۰ دلار در ساعت

۵- صدا پیشگی و گویندگی

اگر صدای مناسب و خوبی دارید، می‌توانید از ایــن طریق درآمد مناسبی داشته باشید. تبلیغات، نمایش‌های تلویزیونی و رادیویی و … از جمله فعالیت‌هایی است که شما می‌توانید انجام دهید.

میانگین دستمزد: ۴۶ تا ۵۲ دلار در ساعت

ترجمه، تدریس، بازاریابی، کارشناسی شبکه‌های اجتماعی، کـار گرافیکی، بازی‌سازی، نویسندگی و … جزو برترین و پردرآمدترین شغل‌های فریلنسری محسوب می‌شوند؛ که شما می‌توانید با کسب مهارت در هرکدام از آن‌ها آینده‌ی خـود را تضمین کنید.

 

بهترین سایت‌های فریلنسینگ ایران:

سـایت پونیشا
سـایت منکارتو
سـایت پارسکدرز
سـایت کاریشه
سـایت پارس فریلنسر
سـایت سان تایپ
سـایت تایپ ایران 

 

خارج از ایران:

سایت Envato
سایت Freelancer
سایت Upwork
سایت Guru
سایت Fiverr
سایت Proz
سایت translated

 

اینفوگرافیک زیر در سایت پونیشا برای یک آمار کلی از دنیای فریلنسرها منتشر شده است

One thought on “فریلنسری چیست و چطور فریلنسر شویم؟

  1. Pingback: بهترین روش‌های درآمدزایی از خونه | kadban.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت | ورود
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
در خانه و در کنار فرزندانتان کار کنید و کسب درآمد کنید
اگر می‌خواهید بدانید چطور در خانه در کنار فرزندان‌تان کار کنید، همین حالا ایمیل خود را وارد کنید تا به شما بگویم.
شما ۷ روز جذاب تا یافتن شغل خانگی پیش رو دارید

شما 7 روز جذاب پیش‌رو دارید تا بتوانید این دوره آموزشی رایگان را تکمیل کنید. هر روز یک ایمیل برای شما ارسال می‌شود تا در نهایت یاد بگیرید که چگونه شغل مناسب خود را پیدا کنید.

شما ۸ روزحذاب برای انتخاب کسب‌وکار خانگی پیش رو دارید

شما 8 روز جذاب پیش‌رو دارید تا بتوانید این دوره آموزشی رایگان را تکمیل کنید.روزی یک درس برای شما ارسال می‌شود تا در نهایت پس از 8 روز بتوانید کسب و کار مناسب خود را راه اندازی کنید.

جشنواره غدیر